این محتوا به تلاش تیم رسانه وب سایت پنل اینستا تهیه شده است.
در هر استراتژی بازاریابی درونگرا باید فرم هایی وجود داشته باشد زیرا منبع اطلاعاتی بسیار ارزشمندی هستند. البته بسته به داده هایی که می خواهید از بازدیدکنندگان خود دریافت کنید و اهدافی که به دنبال دستیابی به آنها هستید، انواع مختلفی از فرم ها وجود دارد.
با انواع مختلف آشنا شوید فرم های تولید سرب که می توانید در وب سایت خود قرار دهید!
انواع فرم ها برای وب سایت شما
اگرچه همه آنها به یک هدف عمل نمی کنند، انواع مختلفی از فرم ها را می توان در یک صفحه وب یافت.
فرم تماس
فرم های تماس به کاربران این امکان را می دهد که برای پاسخ به هر گونه سوال یا نگرانی با برند تماس بگیرند. به طور معمول، در این نوع فرم، از کاربر خواسته می شود تا علاوه بر سوال یا پیشنهاد، نام کامل، آدرس ایمیل و شماره تلفن خود را وارد کند.
همچنین میتوانید فهرستهای کشویی را با دلایل از پیش تعریفشده برای تماس با برند اضافه کنید.
فرم های تولید سرب
هدف از فرم تولید سرنخ، به دست آوردن داده هایی در مورد کاربران علاقه مند به برند شما یا محصولات و خدمات آن است. سپس می توانید از داده ها برای ارسال اطلاعات، از جمله اخبار، تبلیغات و پیشنهادات برای آنها استفاده کنید و آنها را به مشتری تبدیل کنید.
این نوع فرم علاوه بر اطلاعات شخصی مانند نام و ایمیل، نام کاربری و رمز عبور را نیز می خواهد.
سفارش خرید
هنگامی که کاربر سفارشی را ارسال می کند، فرم سفارش ظاهر می شود. این فرمی است که اطلاعات شخصی بیشتری مانند آدرس تحویل، جزئیات بانک یا پرداخت، اطلاعات صورتحساب و غیره را میخواهد.
با توجه به پیچیدگی این نوع فرم ها، باید در چند مرحله تکمیل شوند.
فرم ثبت نام
فرم ثبت نام برای شناسایی همه کاربران ناشناس که به یک وب سایت دسترسی دارند استفاده می شود. کاربر زمانی که قصد خرید دارد تصمیم می گیرد این فرم را پر کند. برای مثال، در مورد بازار، کاربر باید هم برای خرید و هم برای فروش از طریق آن ثبت نام کند.
تحقیق و بررسی
یک نظرسنجی برای اطلاع از تجربه مشتری استفاده می شود. این میتواند ناشناس باشد و میتواند شامل سوالاتی باشد که به برند کمک میکند تا بفهمد فرآیند خرید چگونه بوده، تجربه محصول چگونه است و هر چیزی پس از فروش است.
این نوع فرم برای دانستن اینکه چه چیزی می تواند از نظر مشتری بهبود یابد بسیار مفید است. پرسیدن نظر مشتریان باعث می شود احساس کنند به آنها گوش داده شده است.
فرم انتقادات و پیشنهادات
فرم بازخورد به کاربر اجازه می دهد تا با تیم فنی یا خود شرکت تماس بگیرد تا مشکل را حل کند. برخلاف فرم تماس، هدف این فرم حل مشکلات است.
می توان آن را با ابزارهای دیگر ادغام کرد تا ارتباط بین شرکت و کاربر کارآمدتر شود، مانند WhatsApp.
فرم دمو
فرم دمو در شرکت های فناوری بسیار رایج است، اگرچه می توان آن را در بخش های دیگر نیز اعمال کرد. برای درخواست نمایش محصول استفاده می شود. کاربر با درخواست این دمو، میتواند از ابتدا با ویژگیها و قابلیتهای محصول آشنا شود تا تصمیم بگیرد آن را بخرد یا خیر.
این نوع فرم کمی طولانی تر از فرم های سنتی است.
بهترین روش ها برای یک فرم
اینکه کاربر تصمیم به پر کردن یک فرم بگیرد یا نه به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله اینکه آیا از نظر بصری جذاب است و پر کردن آن آسان است. علاوه بر این، باید تا حد امکان کوتاه باشد، بنابراین باید با تفکر دقیق در مورد اینکه کسب و کار واقعا به چه داده هایی نیاز دارد، طراحی شود.
اگرچه فضای زیادی را اشغال میکنند، اما نمایش خطمشیهای حفظ حریم خصوصی و دادهها ضروری است، زیرا کاربر در حال وارد کردن اطلاعات حساس به خصوص هنگام خرید است.
اهمیت فرم های صفحه وب در بازاریابی ورودی
فرم های وب به بخش بسیار مهمی از استراتژی های بازاریابی ورودی تبدیل شده اند زیرا سریع ترین و کارآمدترین راه برای به دست آوردن و مدیریت اطلاعات و داده های کاربر هستند.
فرم ها همچنین به ایجاد اعتماد با کاربر و تصویر حرفه ای تر از نام تجاری در ذهن کاربر کمک می کنند.
در نتیجه، فرمهای موجود در یک وبسایت، هم برای کاربر برای انجام برخی اقدامات و هم برای کسب اطلاعاتی که شرکت به بهبود و رشد آن کمک میکند، ضروری است. با این حال، آنها فقط زمانی مفید هستند که سؤالات درست پرسیده شود و به روشی بصری جذاب ارائه شود.