این محتوا به تلاش تیم رسانه وب سایت پنل اینستا تهیه شده است.
تبلیغات دیجیتال دائماً در حال تغییر است و فناوری ها و فرمت های جدید را در خود جای می دهد بازی تبلیغاتی یک مثال عالی است اگرچه سالهاست که وجود دارد، اما با درگیر شدن برندهای بیشتری با این روند بازاریابی، این نوع تبلیغات محبوبیت فزایندهای پیدا کرده است.
در اینجا تبلیغات تبلیغاتی چیست، مزایای آن را توضیح می دهیم و چند مثال می زنیم.
تبلیغات بازی چیست؟
بازی های تبلیغاتی یک تکنیک تبلیغاتی است که در آن از بازی ها به عنوان وسیله ای برای تبلیغات محصولات یا خدمات استفاده می شود. این نه تنها آگاهی از برند را ارتقا می دهد، بلکه تعامل را نیز بهبود می بخشد.
بازی هایی که به عنوان بخشی از یک استراتژی تبلیغاتی توسعه یافته اند، عموما رایگان هستند، به صورت آنلاین توزیع شده و با انواع مختلف دستگاه ها سازگار هستند. به طور کلی قهرمان این بازی ها برند، شرکت، محصول، موسسه یا خدماتی است که در حال تبلیغ است.
تبلیغات را با تبلیغات درج شده در یک بازی ویدیویی اشتباه نگیرید. تبلیغاتی که هنگام انجام یک بازی می بینید در واقع هستند بنرها یا نمایش تبلیغات در تبلیغات تبلیغاتی، حضور برند ثانویه نیست، بلکه قلب بازی را تشکیل می دهد.
مزایای بازی تبلیغاتی
- بازی تبلیغاتی الف غیر مزاحم راهی برای ارتباط با مردم خود کاربران به طور داوطلبانه با بازی تعامل دارند.
- بازی های تبلیغاتی آسان است شخصی سازی کنید. با طراحی یک بازی ویدیویی از ابتدا (یا با تطبیق فرمت موجود)، یک برند می تواند سبک و ارزش های خود را در محصول منحصر به فردی که آن را نشان می دهد، ثبت کند.
- آنها می توانند بروند ویروسی به راحتی. بازی ها بسیار اعتیاد آور و سرگرم کننده هستند و دارای یک جزء اجتماعی هستند (فقط به موفقیت Candy Crush در فیس بوک نگاه کنید!). بنابراین، احتمال زیادی وجود دارد که کاربران آنها را به اشتراک بگذارند.
- آنها به راحتی هستند قابل اندازه گیری. شما می توانید تمام تعاملات کاربر با بازی را ضبط کنید، مانند زمانی که آنها به بازی می گذرانند، تعداد دفعاتی که وارد می شوند یا صفحه نمایشی که آنها را ترک می کنند.
4 نمونه از بازی های تبلیغاتی
1. فولکس واگن لهستانی
این کمپین با هدف جلب نظر کاربران فولکس واگن پولو در توییتر انجام شد. به ویژه بر روی مخاطبان جوان متمرکز بود زیرا طبق گفته فولکس واگن، اکثر مالکان پولو متعلق به این گروه سنی هستند. برای انجام این تبلیغات، فولکس واگن یک بازی با هشتگ #Polowers اجرا کرد. این یک نوع مسابقه مجازی در توییتر بود که در آن افراد با توجه به توییت های خود پیش می روند. جای تعجب نیست که جایزه برنده یک فولکس واگن پولو بود.
2. مگنوم
این برند یونیلور توانسته است میلیونها نفر را با یک بازی مبتنی بر کمک به قهرمان داستان در جمعآوری شکلات از سایتهای محبوب در اینترنت و خارج از اینترنت مانند سافاری، نیویورک، ایتالیا، اسپاتیفای، یوتیوب و غیره جذب کند. اگرچه اصل ساده است. بازی سرگرم کننده و جذاب بود و به همین دلیل توانست مخاطبان خود را جذب کند. مردم همچنین میتوانستند دوستان و آشنایان خود را برای شکست دادن امتیازات خود درگیر کنند، که به بازی کمک کرد تا شتاب بیشتری بگیرد و منجر به تعامل بیشتر شود.
3. M&M’s
این برند از یک بازی کلاسیک مانند Connect 4 برای توسعه تبلیغات برند خود استفاده کرد. هدف این بود که حداقل 3 M&M یکسان را در کنار هم قرار دهیم تا بتوانیم آنها را از بین ببریم: یک سیستم بازی کلاسیک اما اعتیاد آور و موثر. علاوه بر این، آنها همچنین بازی ویدئویی ماجراجویی خود را با نام “M&Ms: Shell Shocked” برای پلی استیشن ساختند که بیش از 20 سطح داشت و دانلود رایگان بود.
4. دوریتوس
Doritos تجربه واقعیت مجازی خود را به نام Doritos VR Battle ایجاد کرده است که در آن دو بازیکن در دنیای مجازی به رقابت می پردازند. ایده این بود که شخص دیگری را برای رفتن به یک ماجراجویی مجازی که در آن موانعی مانند کوه ها، صخره ها و حتی هیولاها برای مبارزه وجود دارد، به چالش بکشید. در طول مسیر، بازیکنان باید تا آنجا که ممکن است Dorito جمع آوری کنند و هرکسی که بیشترین را به دست آورد برنده شود. برای تبلیغ این موضوع، Doritos از افراد مشهور کشورهای مختلف دعوت کرد تا این بازی را امتحان کنند و ویدیوهای رقابت آنها را در YouTube منتشر کرد. این باعث شد که مخاطبان بیشتری به بازی آنها بروند و حتی توجه بیشتری به برندشان جلب شود.